COMUNICAT DE NEM SABADELL PELS FETS DE L’OFICINA DE GATA DE GORGOS DEL BANC SABADELL

COMUNICAT DE NEM SABADELL PELS FETS DE L’OFICINA DE GATA DE GORGOS DEL BANC SABADELL

Carta dirigida a Josep Oliu, president del Consell d’Administració de Banco de Sabadell, S.A., Av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143. Amb còpies pel Conseller delegat César González-Bueno, el Secretari no Conseller Miquel Roca Junyent i el Director/a de l’oficina 1058 de Gata de Gorgos.

 

Benvolgut senyor Oliu:

 Esperem que estigué assabentat del deplorable cas ocorregut en la nostra oficina 1058 de Gata de Gorgos, municipi de la comarca de la Marina Alta i en la mateixa província on està registrada la nostra societat, on els treballadors nostres es neguen a ATENDRE a clients que s’expressen en valencià.

 El fet que la Constitució espanyola justifique esta discriminació no és excusa perquè nosaltres, copropietaris de la societat cotitzada i de la que vostè és el màxim responsable, no exigim els nostres empleats al ser contractats l’obligació d’ATENDRE, és a dir a ENTENDRE als clients en la seua llengua oficial de la Comunitat respectiva, en este cas el valencià. Afegint l’intolerable fet de la invitació feta en eixa oficina perquè opten estos clients, o altres, per fer-se clients d’altres bancs, perjudicant la rendibilitat de l’empresa de la que nosaltres som accionistes.

Coneixedors de la seua sensibilitat en este tema com al llarg dels anys vostè ha demostrat en les Juntes d’Accionistes, tant en Sabadell com en Alacant, esperem que esta mala imatge que el nostre Banc ha donat siga urgentment netejada, vostè actue en conseqüència i els clients valencians violentats siguen restituïts en la seua dignitat.

 Reba una cordial salutació.

           Víctor Baeta, president.                   Josep De Marfà, vice-president.

 

Alacant/València/Barcelona  9 de desembre 2021

NEM Sabadell (Núcleo Estable de accionistas Minoritarios del Banco de Sabadell) G98469083, inscrita en Madrid, en el Registro Nacional de asociaciones, en el grupo 1º, sección 1ª con número nacional: 601345, el 28 de noviembre de 2012. Apartat 12096 VALÈNCIA 46020   aivcam@nemsabadell.eu   Tel 650 537 213

Deixa un comentari